Λίστα Γάμου

Λίστα Γάμου Honeymoon

Το The Travel Company σας παρουσιάζει τη λίστα γάμου του. Στις πιο γλυκές αναμνήσεις της ζωής σας εμπιστευτείτε μας και αφεθείτε στα χέρια των εξειδικευμένων εκπροσώπων μας, που γνωρίζουν πώς να σκορπίζουν χαμόγελα ευτυχίας και να οργανώνουν μοναδικά ταξίδια για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για την επιλογή του προορισμού που πάντα ονειρευόσασταν για το γαμήλιο ταξίδι σας. Δώστε την ευκαιρία στους συγγενείς και φίλους σας να συμβάλουν, με όλη τους την καρδιά, στο γαμήλιο ταξίδι σας, χαρίζοντας σε εσάς και το ταίρι σας ένα μαγικό ταξίδι σε προορισμούς βγαλμένους από παραμύθι. Η λίστα γάμου προσφέρει ποικιλία επιλογών ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις, από κοντινούς προορισμούς, όπως Ευρωπαϊκές πόλεις που θυμίζουν ρομαντικό όνειρο, έως κρουαζιέρες και ταξίδια σε εξωτικά μέρη επίγειων παραδείσων.

Έπειτα από ετοιμασίες που απαιτούν χρόνο και την απόλυτη προσοχή σας για την ημέρα του γάμου σας, η λίστα γάμου μας σας δίνει την μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε το ταξίδι του μέλιτος δίχως προβληματισμούς για την οργάνωση και το κόστος.

Πληροφορίες

Πώς να δημιουργήσετε μια Λίστα Γάμου Honeymoon:

• Απευθείας με μία επίσκεψή σας στο κατάστημα του The Travel Company
• Τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία θα χρειαστούν για τη δημιουργία της Λίστας Γάμου σας είναι :
Όνομα και επώνυμο ζευγαριού, τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση κατοικίας.
Ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα στο The Travel Company και στο μελλόνυμφο ζευγάρι.

Πλεονεκτήματα της Λίστας Γάμου:

Εβδομαδιαία ηλεκτρονική ενημέρωση της Λίστας Γάμου για να γνωρίζετε το συνολικό ποσό που συγκεντρώνετε στη λίστα σας καθημερινά.
Επιπλέον παροχές για νεόνυμφους! Στα περισσότερα ξενοδοχεία προσφέρονται επιπλέον παροχές όπως κρασί, φρούτα, διακόσμηση με λουλούδια στο δωμάτιο την ημέρα της άφιξης, ενώ σε κάποια ακόμα και δείπνο, δώρο spa για δύο, αναβάθμιση δωματίου (εφ’ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα) κ.α.

Χρήσιμες Συμβουλές:

• Διαβάστε τους όρους συμμετοχής του συμβολαίου σας και επιλέξτε το ύψος του κόστους του ταξιδιού που θα πραγματοποιήσετε.
• Σε περίπτωση που το ποσό υπερβαίνει το κόστος του ταξιδιού, σας δίνουμε την δυνατότητα αγοράς περαιτέρω υπηρεσιών για διάστημα 2 χρόνων.
• Παρουσιάστε το ταξίδι που έχετε επιλέξει προς τους καλεσμένους σας για να τους κινήσετε το ενδιαφέρον.
• Προσωποποιήστε την Λίστα σας παρουσιάζοντας αναλυτικά το πρόγραμμα του ταξιδιού σας.Κερδίζει το ενδιαφέρον όταν οι φίλοι και συγγενείς σας γνωρίζουν ότι σας έχουν προσφέρει ένα ρομαντικό δείπνο, μια κρουαζιέρα ή ένα spa.
• To Honeymoon σας παρέχει δωρεάν ειδικές κάρτες με σκοπό να προστεθούν σε όλα τα προσκλητήρια σας για την καλύτερη ενημέρωση των προσκεκλημένων.

Ανοίξτε σήμερα μία Λίστα Γάμου στο The Travel Company και δώστε την ευκαιρία στους καλεσμένους σας να σας χαρίσουν ένα αξέχαστο γαμήλιο ταξίδι, το πρώτο ταξίδι της νέας σας ζωής.

adminΛίστα Γάμου