Η εταιρεία

Εταιρικό Προφίλ

Το The Travel Company, ιδρύθηκε στις αρχές του 2014 και έχει ως σκοπό να αποτελέσει έναν από τους πιο σύγχρονους Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς στην Ελλάδα σε ότι αφορά τον τουρισμό.

Τα στελέχη τα οποία απαρτίζουν την διοίκηση του Οργανισμού, κατέχουν ηγετική θέση στον χώρο του τουρισμού τα τελευταία 30 χρόνια καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα  των τουριστικών υπηρεσιών μέσα από τις μεγαλύτερες εταιρίες τόσο στον τουριστικό όσο και στον αεροπορικό χώρο. Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και προηγμένες τεχνολογικά υπηρεσίες και καταλύματα παγκοσμίως όπως συστήματα GDS και πλατφόρμες κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων.

Μέλος του Ομίλου Heraklio Travel από το 1981, η εταιρεία στοχεύει στην βέλτιστη εξυπηρέτηση και των πιο απαιτητικών πελατών της παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με συνέπεια κι υπευθυνότητα. Εδρεύει στην Αθήνα, σε ιδιόκτητα γραφεία, με περισσότερους από 90 εργαζόμενους στο σύνολο και περισσότερους από 500 εξωτερικούς συνεργάτες οι οποίοι κατατάσσονται ανάμεσα στους καλύτερους παραγωγούς στην Ελλάδα. Με περισσότερα από 70 εκατομμύρια ετήσια κέρδη, τα σχέδιά μας για αδιάληπτη ανάπτυξη αντικατοπτρίζονται σε κάθε οικονομική κατάσταση των θυγατρικών εταιρειών μας, ενώ ταυτοχρόνως μέλημά μας είναι να ενθαρρύνουμε τους εργαζόμενους με ευκαιρίες ανάπτυξης σε ένα συνεχώς ανταγωνιστικό κι απαιτητικό περιβάλλον, όπως αυτό του τουριστικού κλάδου.

Δραστηριότητες

Εισερχόμενος Τουρισμός

Επιχειρηματικά Ταξίδια

Πακέτα

Συνέδρια

Αποστολή

Αποστολή μας αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου μέσω δημιουργίας και διατήρησης  ενός εργασιακού περιβάλλοντος το οποίο θα είναι υγιές, με σεβασμό προς τους συνεργάτες, παροτρύνοντας το ανθρώπινο δυναμικό μέσω κινήτρων και θα προσφέρει ένα ευχάριστο χώρο εργασίας. Όλα τα παραπάνω θα έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσω υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

adminΗ εταιρεία