Η εταιρεία

Εταιρικό Προφίλ

O ταξιδιωτικός Οργανισμός The Τravel Company αποτελεί μέλος του Ομίλου Εταιρειών Heraklio Travel που ιδρύθηκε το 1981 και αναπτύσσεται σε όλο το φάσμα του τουρισμού. Έχοντας  υψηλά επίπεδα  ανάπτυξης στο τουριστικό τομέα τα τελευταία 33 χρόνια, σήμερα κατατάσσεται στις κορυφαίες εταιρείες τουρισμού στην Ελλάδα, βάσει τζίρου BSP.

Το The Travel Company, ιδρύθηκε στις αρχές του 2014 και έχει ως σκοπό να αποτελέσει έναν από τους πιο σύγχρονους Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς στην Ελλάδα σε ότι αφορά τον τουρισμό.

Τα στελέχη τα οποία απαρτίζουν την διοίκηση του Οργανισμού, κατέχουν ηγετική θέση στον χώρο του τουρισμού τα τελευταία 30 χρόνια καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα  των τουριστικών υπηρεσιών μέσα από τις μεγαλύτερες εταιρίες τόσο στον τουριστικό όσο και στον αεροπορικό χώρο.

Δραστηριότητες

Εισερχόμενος Τουρισμός

Επιχειρηματικά Ταξίδια

Πακέτα

Συνέδρια

Αποστολή

Αποστολή μας αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου μέσω δημιουργίας και διατήρησης  ενός εργασιακού περιβάλλοντος το οποίο θα είναι υγιές, με σεβασμό προς τους συνεργάτες, παροτρύνοντας το ανθρώπινο δυναμικό μέσω κινήτρων και θα προσφέρει ένα ευχάριστο χώρο εργασίας. Όλα τα παραπάνω θα έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσω υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

adminΗ εταιρεία